OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747401
Menu
15596
Horizontal Image Area
76187

Ως Ψυχολόγος και Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια προσφέρω βοήθεια για την επίτευξη αλλαγών στον τρόπο αντίληψης του εαυτού και των άλλων, την ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Κατά τη θεραπευτική διαδικασία θα διερευνήσετε προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα και θα αναπτύξετε τους κατάλληλους μηχανισμούς για τη διαχείριση τους.

Για μένα αποτελεί προτεραιότητα η παροχή υπηρεσιών με επαγγελματισμό κι υπευθυνότητα. Έτσι, αντιμετωπίζω κάθε άνθρωπο ολιστικά, με στόχο την ενδυνάμωση. Αναγνωρίζω και σέβομαι τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, τη φυλή, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τη σεξουαλική ταυτότητα κτλ. Στην προσπάθεια μου για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνω έμφαση στη δια βίου εκπαίδευση και την έρευνα. Ταυτόχρονα, κατά την άσκηση του επαγγέλματος, εστιάζομαι στην τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Ο ρόλος μου ως θεραπεύτριας ΔΕΝ είναι η παροχή λύσεων. Βοηθώ το άτομο να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να κατανοήσει τα βαθύτερα αίτια των δυσκολιών του. Πάντοτε η ψυχολόγος παρέχει ένα πλαίσιο υποστήριξης και ασφάλειας, ώστε ο πελάτης να οδηγείται προς την αυτογνωσία και την βέλτιστη διαχείριση των διαπροσωπικών του σχέσεων.

Main Description
76189
Main Description
76574

Τι λένε για την Έλενα Καρυπίδου όσοι την επισκέφτηκαν

Main Description
76573

Παναγιώτα Β.
2οετής Φοιτήτρια Νομικής, 20 χρ.

Νέα, πολύ προσιτή, ευχάριστη κι άμεση στην επικοινωνία. Άκουσε το πρόβλημα μου, παρότι καθυστέρησα λίγο στο ραντεβού, θέσαμε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε και πρότεινε τις καταλληλότερες λύσεις για μένα. Προοδευτική για τον κλάδο της και πλήρως καταρτισμένη.

 

Μαρία Δ. 
Ιδιωτική Υπάλληλος, 29 χρ.

Ταλαιπωρούμαι καιρό με κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Τώρα, για πρώτη φορά μετά από μερικές συνεδρίες με την κα Καρυπίδου, αισθάνομαι ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Είναι φοβερή επαγγελματίας με βαθιές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της. Σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !

 

Αθανασία Σ.
Οικιακά, 37 χρ.

Άριστη εντύπωση ! Αφήνει χρόνο έκφρασης, ακούγοντας προσεκτικά. Δίνει την αίσθηση ότι πραγματικά αγαπά τη δουλειά της και έχει σαν προτεραιότητα το να βοηθήσει. Για εμένα προσωπικά, αυτό είναι η αρχή της εμπιστοσύνης σε μια τέτοιου είδους σχέση (γιατρού και ασθενή). Ένιωσα πολύ άνετα μαζί της. Είναι ευγενική, προσιτή και συνεπής. Επίσης ο χώρος του γραφείου είναι όμορφος και ζεστός και η πολυθρόνα ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να ανοιχτείς απέναντι σε έναν άνθρωπο που μοιάζει πραγματικά έτοιμος να σε ακούσει. Καθυστερούσα να ξεκινήσω τις συνεδρίες γιατί δεν ήξερα πως θα είναι να μιλάς για τόσο προσωπικά θέματα σε έναν άγνωστο. Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, όταν νιώθεις ότι η απέναντι δε σε κρίνει και απλά σε ακούει. Και αυτό είναι ένα όμορφο συναίσθημα... Ενθουσιάστηκα !

 

Γιάννης Κ.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, BEng, MSc, 42 χρ.

Πιθανότατα μία από τις καλύτερες ψυχολόγους. Αντίληψη, κατάρτιση και υπεραναπτυγμένη ενσυναίσθηση την οδηγούν στη ρίζα του προβλήματος σε ελάχιστο χρόνο. Εξαιρετική.

 

Ευαγγελία Κ.
Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, 45 χρ

Πολύ γλυκός άνθρωπος ! Ήταν η πρώτη μου φορά κι έβλεπα στα μάτια της την κατανόηση. Θυμόταν τα πράγματα που της έλεγα κι ένιωσα εμπιστοσύνη. Μου εξήγησε και με έβαλε σε σκέψεις. Είναι νέα, σίγουρα πολύ καταρτισμένη και την συνιστώ σε κάθε περίπτωση !

 

 

Main Description
76575
Main Description
76190

Τι λένε για την Έλενα Καρυπίδου οι ειδικοί

Main Description
76191

Άννα Ταβουλάρη
MSc Υποψήφια Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

Είχα την χαρά να γνωρίσω την Έλενα πριν από τρία περίπου χρόνια και να βρω στο πρόσωπο της μια πίστη φίλη αλλά και μια αξιόλογη συνάδελφο με επαγγελματικό ήθος και αγάπη για το επάγγελμα της. Χαίρομαι πάντα να συνεργάζομαι μαζί της.

 

Ευγενία Μπούρα 
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MSc

Η Έλενα διακρίνεται για τη σοβαρότητά και τον επαγγελματισμό με τα οποία ασκεί το επάγγελμά της. Έχει πολύ καλή ακαδημαική κατάρτιση και η αγάπη της για το αντικείμενο της ψυχολογίας είναι αδιαμφισβήτητη.

 

Ηλίας Μπεζεβέγκης
Ομότιμος Καθηγητής Ψυχολογίας

Η κ. Ελένη Καρυπίδου είναι μία φιλότιμη, εργατική και ευγενική νέα, η οποία διακρίνεται για το ήθος και τα υψηλά της κίνητρα για μάθηση και πρόοδο. (Από παλαιότερη συστατική επιστολή)

 

Βασιλική Λίσσυ Κανελλοπούλου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας

Οι συζητήσεις με την κυρία Καρυπίδου πάνω σε θέματα της εργασίας της μου επέτρεψαν να συμπεράνω πώς εργάζεται σκληρά, μεθοδικά και με αγάπη για το αντικείμενο της, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της και είναι πολύ συνεπής. Κυρίως όμως διέκρινα το ήθος, την ευσυνειδησία, την προθυμία, τη συγκρότηση αλλά και τον ευχάριστο χαρακτήρα της κυρίας Καρυπίδου.

 

Ανδριάνα Σαμαρίδου 
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MSc

Μία υπέροχη συνάδερφος με αγάπη και αφοσίωση για την δουλειά της. Πρόθυμη πάντα να βοηθήσει και να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το καλύτερο αποτέλεσμα. H Έλενα βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας κάνει να χαμογελάμε αλλά και να προβληματιζόμαστε!
Main Description
76463
Footer
15601

Γεια σας είμαι η Έλενα [x]

Δεν είμαι online αυτή τη στιγμή ... Αλλά μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν !

  • {{chat.actualmessage}}